Connectors værktøjer
Find hvert værktøj med virkning, grænser og parametre.
På denne side
Find det rette værktøj og dets parametre. Hvert hostingværktøj arbejder i præcis ét Space.
Information
Applikationen er forbundet til din TEISENDA-konto, og forbindelsen er ikke afsluttet; læs hvordan under Claude og ChatGPT.
For et hostingværktøj gælder forbindelsen for det Space, som kaldet angiver. Du er medlem dér, og det er ikke spærret.
Din rolle i dit Space tillader værktøjet.
Argumentet space afgør dit Space
Hvert hostingværktøj kræver argumentet space: det ticifrede Space-ID. whoami modtager intet argument.
Applikationen skal vælge dit Space fra whoami eller din angivelse og spørge, hvis flere Spaces er mulige.
TEISENDA kontrollerer selv ved hvert kald, om dit Space hører til forbindelsen, og om du er medlem dér. Værktøjet kører kun i dette ene Space.
Hvilken værdi modtager space?
Et heltal med ti cifre eller en tekst med præcis ti cifre. Alt andet besvarer TEISENDA som et manglende Space, for eksempel et tal med færre eller flere cifre. Ti cifre, der ikke er et Space i forbindelsen, besvares med beskeden om, at dit Space ikke hører til forbindelsen. Begge beskeder står under Værktøj til Spaces.
Resultatet fra et hostingværktøj angiver først dit Space
Resultatet angiver først Space-ID og visningsnavn. Kontrollér oplysningerne; ifølge sine instruktioner skal applikationen stoppe, hvis det er det forkerte Space.
Ved Gemt, men endnu ikke overført til hostingknuden: er ændringen gemt, men endnu ikke overført. Kontrollér senere tilstanden med hosting_project_status.
Hvornår er et resultat ingen fejl, selvom noget stadig mangler?
Nogle resultater er ikke markeret som fejl: Værktøjet har gjort, hvad det kunne, og angiver, hvad der mangler. Det gælder, når den angivne version allerede er publiceret, når et domænes DNS endnu ikke er korrekt, når et projekt er slettet, men hostingnoden endnu ikke har bekræftet det, og når et værktøj med to trin beder om bekræftelsessætningen.
Hvad ændrer et værktøj i TEISENDA, og hvor ser jeg det?
Hvert værktøj kalder de samme tjenester som appens brugerflade med de samme rettigheder og grænser. Værktøjets ændringer i TEISENDA gælder, som hvis du havde foretaget dem i brugerfladen.
Projektloggen registrerer ændringer med kanalen Tilsluttet app, når handlingen skriver en linje. Læsende værktøjer skriver ingen linje dér. Ved skrivning eller sletning af filer registrerer den kun, at en ny kladde er åbnet.
Din rolle tillader værktøjet
Ejer, Administrator og Bruger må kalde alle hostingværktøjer. Læseadgang må kun bruge fem læsende hostingværktøjer; listen står under Tilladelser.
Værktøjslisten viser også værktøjer, som din rolle ikke tillader. Rettigheden kontrolleres ved kaldet.
Intet hostingværktøj arbejder i et spærret Space
whoami viser stadig et spærret Space og markerer det som spærret, men intet hostingværktøj arbejder dér. En forbindelse, hvis Spaces alle er spærrede, tilbyder kun applikationen whoami. Løsningen står under Værktøj til Spaces; læs mere om spærringer under Forstå Spaces.
Markeringerne angiver, om et værktøj kun læser eller ændrer noget
Markeringerne står ved værktøjet og i listen nedenfor.
| Markering | Betydning |
|---|---|
| “læser kun” | Værktøjet ændrer intet, skriver ingen loglinje, som nogen ser i appen, og kan gentages uden virkning. Det gælder syv hostingværktøjer og whoami. |
| “ændrer data” | Værktøjet ændrer noget. Det gælder de øvrige 16 hostingværktøjer. |
| “sletter, overskriver eller ændrer synligt indhold” | Værktøjet sletter, overskriver eller ændrer, hvad et websites besøgende ser. Markeringen betyder ikke, at værktøjet sletter; hvad det gør, står i dets afsnit. |
| “to trin” | Værktøjet kræver en bekræftelsessætning. |
Tre værktøjer kræver en bekræftelsessætning
hosting_delete_project, hosting_remove_domain og skift til offentlig med hosting_set_visibility arbejder i to trin: Uden confirm angiver svaret konsekvensen og sætningen; først et kald med denne sætning udfører handlingen.
Applikationen skal først indhente dit samtykke. Kontrollér projekt og Space; Tilladelser forklarer fremgangsmåden.
Advarsel
Alle andre værktøjer arbejder ved første kald, også ved sletning, overskrivning eller ændring af websitet. Applikationen er ikke garanteret at spørge først.
Værktøjerne bruger nogle andre betegnelser end denne dokumentation
Værktøjerne beskrives på engelsk. Deres tyske svar bruger nogle andre betegnelser end dokumentationen. Tabellen viser de tyske betegnelser.
| I tyske svar | I denne dokumentation |
|---|---|
“Stand”, “Deployment”; som parameter deploy |
Version. Værktøjerne bruger også betegnelsen om kladden. |
“Deployment”, når planen tæller; som felt deployments |
Publicering: At publicere en version første gang bruger én. At genpublicere en tidligere publiceret version bruger ingen. |
| “offener Stand” | Kladde: Dens filer kan stadig ændres, og den er ikke publiceret. Et projekt har højst én. |
| “abgeschlossen” | Afsluttet version: enhver kontrolleret version, der ikke længere kan ændres, uanset om den er publiceret. |
| “fertig, aber nicht veröffentlicht” | Færdig version: en afsluttet version, der aldrig har været publiceret. |
| “automatic address” i værktøjsbeskrivelserne | TEISENDA-adresse: den adresse, som TEISENDA selv giver projektet. |
Hvert værktøj har sit afsnit på en underside
Navnet fører til værktøjets afsnit med parametrene. Titlerne er på engelsk.
| Værktøj | Titel | Egenskaber |
|---|---|---|
whoami | Show user and spaces | læser kun |
hosting_list_projects | List projects | læser kun |
hosting_create_project | Create project | ændrer data |
hosting_project_status | Project status | læser kun |
hosting_rename_project | Rename project | ændrer data |
hosting_set_offline | Take project offline or online | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
hosting_delete_project | Delete project | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indholdto trin |
hosting_put_files | Write files | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
hosting_delete_files | Delete files | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
hosting_list_files | List files | læser kun |
hosting_read_file | Read file | læser kun |
hosting_create_upload | Create upload link | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
hosting_deploy | Publish deployment | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
hosting_deploy_status | Deployment status | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
hosting_list_deploys | List deployments | læser kun |
hosting_rollback | Roll back deployment | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
hosting_add_domain | Add domain | ændrer data |
hosting_check_domain | Check domain | ændrer data |
hosting_set_primary_domain | Set primary domain | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
hosting_remove_domain | Remove domain | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indholdto trin |
hosting_get_visibility | Get visibility | læser kun |
hosting_set_visibility | Set visibility | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indholdto trin |
hosting_list_redirects | List redirects | læser kun |
hosting_set_redirects | Set redirects | ændrer datasletter, overskriver eller ændrer synligt indhold |
Nogle grænser og beskeder gælder for hvert kald
Et kald varer højst to minutter; en anmodning er højst 8 MB. Flere grænser og fejlhjælpen gælder for alle værktøjer.
Planens grænser for dit Space står ved værktøjerne til projekter, domæner, filer og publicering; planerne beskrives under Planerne Free og Max.