Forlad Space
Her afslutter du dit eget medlemskab uden at slette dit Space.
På denne side
Et Space er et fælles arbejdsområde i appen. Du forlader det via listen over dine Spaces i indstillingerne.
Information
Du er ikke det eneste medlem med rollen Ejer.
Advarsel
Når du har forladt dit Space, har du ikke længere adgang til det. Du skal bruge en ny invitation for at komme tilbage.
Forlad dit Space
-
Åbn siden med dine Spaces
Åbn Mine Spaces under Personligt i indstillingerne.
Her kan du forlade det første Space; i de øvrige er du den eneste Ejer. -
Klik på Forlad
Klik på Forlad i rækken for det ønskede Space. Kontrollér navnet på dit Space i dialogen Forlad Space?.
-
Bekræft, at du vil forlade dit Space
Klik på Forlad.
Kontrollér navnet på dit Space, før du bekræfter, at du vil forlade det.
Dit Space mangler nu på din liste og i Space-skifteren; du har ikke længere adgang til det.
Godt at vide
- Din konto og det, du har oprettet i dit Space, bevares.
Hvis noget ikke virker
Ikke muligt som eneste ejer — overfør først ejerrollen eller slet dette Space.
Du er den eneste Ejer. Overdrag først rollen til et andet medlem, eller slet dit Space; samme årsag har beskeden Som sidste ejer kan du ikke forlade dette Space. Overfør først ejerrollen til et andet medlem, eller slet dette Space..
Dette er ikke muligt.
Du er ikke medlem af dette Space. Genindlæs siden.
Du er ikke længere medlem af dette Space.
Dit medlemskab var allerede afsluttet, da anmodningen kom frem. Genindlæs siden.
Noget gik galt. Prøv igen.
Anmodningen mislykkedes af en anden grund. Prøv igen.