Opuść Space
Opuść Space przez listę swoich Spaces w ustawieniach.
Na tej stronie
Opuść Space przez listę swoich Spaces w ustawieniach. Space to wspólny obszar roboczy w aplikacji.
Informacja
Nie jesteś jedynym członkiem z rolą Właściciel.
Uwaga
Po opuszczeniu nie masz już dostępu do Space. Aby wrócić, potrzebujesz nowego zaproszenia.
Opuść Space
-
Otwórz stronę swoich Spaces
W ustawieniach pod Osobiste otwórz Moje Spaces.
Tutaj możesz opuścić pierwszy Space; w pozostałych trzech jesteś jedynym Właściciel. -
Kliknij Opuść
W wierszu wybranego Space kliknij Opuść. Sprawdź nazwę Space w oknie Opuścić Space?.
-
Potwierdź opuszczenie
Kliknij Opuść.
Sprawdź nazwę Space, zanim potwierdzisz opuszczenie.
Space znika z listy i przełącznika Space; nie masz już do niego dostępu.
Warto wiedzieć
- Konto i to, co utworzyłeś w Space, pozostają.
Jeśli coś nie działa
Niemożliwe jako jedyny właściciel — najpierw przekaż rolę właściciela lub usuń Space.
Jesteś jedynym Właściciel. Najpierw przekaż rolę innemu członkowi lub usuń Space; tę samą przyczynę ma komunikat Jako ostatni właściciel nie możesz opuścić tego Space. Najpierw przekaż rolę właściciela innemu członkowi albo usuń Space..
To nie jest możliwe.
Nie należysz do tego Space. Odśwież stronę.
Nie jesteś już członkiem tego Space.
Członkostwo było już zakończone, gdy żądanie dotarło. Odśwież stronę.
Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie.
Żądanie nie powiodło się z innego powodu. Spróbuj ponownie.