Space verlaten
Beëindig je eigen lidmaatschap van de Space.
Op deze pagina
Verlaat de Space via de lijst met je Spaces in de instellingen. Een Space is een gedeelde werkruimte in de app.
Informatie
Je bent niet het enige lid met de rol Eigenaar.
Let op
Na het verlaten heb je geen toegang meer tot de Space. Om terug te keren heb je een nieuwe uitnodiging nodig.
Verlaat de Space
-
Open de pagina met je Spaces
Open in de instellingen onder Persoonlijk de optie Mijn Spaces.
Hier kun je de eerste Space verlaten. In de andere drie ben je de enige Eigenaar. -
Klik op Verlaten
Klik in de rij van de gewenste Space op Verlaten. Controleer de naam in het venster Space verlaten?.
-
Bevestig het verlaten
Klik op Verlaten.
Controleer de naam van de Space voordat je bevestigt dat je die verlaat.
De Space staat niet meer in je lijst of de Space-wisselaar. Je hebt geen toegang meer.
Goed om te weten
- Je account en wat je in de Space hebt aangemaakt, blijven bestaan.
Als iets niet werkt
Niet mogelijk als enige eigenaar — draag eerst de eigenaarsrol over of verwijder de Space.
Je bent de enige Eigenaar. Geef de rol eerst aan een ander lid of verwijder de Space. De melding Als laatste eigenaar kun je deze Space niet verlaten. Draag eerst de eigenaarsrol over aan een ander lid of verwijder de Space. heeft dezelfde oorzaak.
Dit is niet mogelijk.
Je bent geen lid van deze Space. Vernieuw de pagina.
Je bent geen lid meer van deze Space.
Je lidmaatschap was al beëindigd toen het verzoek aankwam. Vernieuw de pagina.
Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw.
Het verzoek is om een andere reden mislukt. Probeer het opnieuw.