Lämna ett Space
Avsluta ditt eget medlemskap utan att radera ditt Space.
På den här sidan
Ett Space är en gemensam arbetsyta i appen. Du lämnar det via listan med dina Spaces i inställningarna.
Information
Du är inte den enda medlemmen med rollen Ägare.
Varning
När du lämnat ett Space har du inte längre åtkomst till det. Du behöver en ny inbjudan för att komma tillbaka.
Lämna ditt Space
-
Öppna sidan med dina Spaces
Öppna Mina Spaces under Personligt i inställningarna.
Här kan du lämna det första Space:t; i de andra är du ensam Ägare. -
Klicka på Lämna
Klicka på Lämna på raden för önskat Space. Kontrollera Space-namnet i dialogen Lämna Space?.
-
Bekräfta att du lämnar
Klicka på Lämna.
Kontrollera Space-namnet innan du bekräftar att du lämnar.
Detta Space finns nu varken i din lista eller Space-väljaren; du har ingen åtkomst till det längre.
Bra att veta
- Ditt konto och det du skapat i detta Space finns kvar.
Om något inte fungerar
Inte möjligt som enda ägare — överför först ägarrollen eller radera Space:t.
Du är ensam Ägare. Ge först rollen till en annan medlem eller radera ditt Space; meddelandet Som sista ägare kan du inte lämna detta Space. Överför först ägarrollen till en annan medlem eller radera Space:t. har samma orsak.
Detta är inte möjligt.
Du är inte medlem i detta Space. Ladda om sidan.
Du är inte längre medlem i detta Space.
Ditt medlemskap var redan avslutat när förfrågan kom fram. Ladda om sidan.
Något gick fel. Försök igen.
Förfrågan misslyckades av en annan anledning. Försök igen.