Forlat Space
Her avslutter du ditt eget medlemskap uten å slette Space.
På denne siden
Et Space er et felles arbeidsområde i appen. Du forlater det via listen over dine Spaces i innstillingene.
Informasjon
Du er ikke det eneste medlemmet med rollen Eier.
Advarsel
Etter at du har forlatt Space, har du ikke tilgang til det lenger. Du trenger en ny invitasjon for å komme tilbake.
Forlat Space
-
Åpne siden med dine Spaces
Åpne Mine Spaces under Personlig i innstillingene.
Her kan du forlate det første Space; i de tre andre er du eneste Eier. -
Klikk på Forlat
Klikk på Forlat i raden for ønsket Space. Kontroller navnet i dialogen Forlate Space?.
-
Bekreft at du vil forlate Space
Klikk på Forlat.
Kontroller Space-navnet før du bekrefter at du vil forlate det.
Space mangler nå i listen din og i Space-velgeren; du har ikke tilgang til det lenger.
Godt å vite
- Kontoen din og det du har opprettet i Space, består.
Hvis noe ikke virker
Ikke mulig som eneste eier — overfør først eierrollen eller slett dette Space.
Du er eneste Eier. Gi rollen til et annet medlem først, eller slett Space; meldingen Som siste eier kan du ikke forlate dette Space. Overfør først eierrollen til et annet medlem, eller slett dette Space. har samme årsak.
Dette er ikke mulig.
Du er ikke medlem av dette Space. Last inn siden på nytt.
Du er ikke lenger medlem av dette Space.
Medlemskapet ditt var allerede avsluttet da forespørselen kom. Last inn siden på nytt.
Noe gikk galt. Prøv igjen.
Forespørselen mislyktes av en annen årsak. Prøv på nytt.