Slett prosjekt

Du fjerner et prosjekt med alle versjoner, domener og delinger.

På denne siden

Slett et prosjekt med nettstedet permanent. Hvis nettstedet skal være midlertidig utilgjengelig, tar du det av nettet.

Informasjon

Du trenger rollen Eier, Administrator eller Bruker i Space. Et Space er et felles arbeidsområde i appen.

Advarsel

Et slettet prosjekt kan ikke hentes tilbake. Det finnes ingen frist for gjenoppretting.

Slett prosjektet

  1. Klikk på slette-knappen

    Klikk på Slett prosjekt under Faresone på prosjektsiden. Bekreftelsesdialogen åpnes.

    Del nederst på prosjektsiden med to rader. Knappen for å slette prosjektet er markert i den andre raden.
    Den andre raden i delen Faresone.
  2. Skriv inn navnet, og bekreft

    Skriv prosjektnavnet nøyaktig, og klikk på Slett permanent. Med Avbryt avbryter du.

    Bekreftelse før sletting av et prosjekt med navnet skrevet inn. Knappen som sletter permanent, er markert.
    Navnet er skrevet inn; knappen for permanent sletting er markert.

Meldingen Prosjekt slettet vises, nettleseren går til prosjektlisten, og nettstedet er av nettet.

Dette forsvinner sammen med prosjektet

  • alle versjonene, også sikkerhetskopiene, og filene deres på hostingnoden
  • egne domener med sertifikatene
  • omdirigeringene
  • delingene for synligheten

Godt å vite

  • TEISENDA tildeler aldri TEISENDA-adressen og prosjektnummeret på nytt. De egne domenene blir ledige for andre prosjekter når hostingnoden har bekreftet slettingen.
  • Sletting gir ingen brukt publisering tilbake.

Hvis noe ikke virker

Navnet du skrev inn, samsvarer ikke med navnet på prosjektet.

Navnet du har skrevet, er ikke prosjektets navn, og knappen forblir deaktivert til det er riktig. Store og små bokstaver teller, mellomrom i begynnelsen og slutten gjør ikke det. Skriv navnet nøyaktig slik det står øverst på prosjektsiden.

Prosjekt slettet. På hostingnoden blir det fortsatt fjernet.

Dette er ikke en avvisning: Prosjektet er slettet i TEISENDA, men hostingnoden har ikke bekreftet slettingen. Nettstedet kan fortsatt svare en kort stund. Du trenger ikke gjøre noe: Appen gjentar slettingen på noden av seg selv omtrent hvert femte minutt.

Meldinger som Du har ikke tillatelse til det. er forklart under Forstå hosting.

Neste steg