Se og avslutt aktive økter
Her ser du hvilke nettlesere kontoen din er logget inn i, og avslutter ukjente økter.
På denne siden
Se og avslutt øktene dine
-
Se på listen
Åpne dine personlige innstillinger og velg Sikkerhet. Kortet Aktive økter viser nettleser, operativsystem og innloggingstidspunkt; gjeldende økt er merket med denne enheten.
Kortet med aktive økter. -
Avslutt øktene du ikke kjenner
Klikk på Logg ut ved en ukjent økt eller på Logg ut alle andre for alle de andre. Begge deler avslutter de aktuelle øktene uten bekreftelse.
De avsluttede øktene er borte: I disse nettleserne fører neste side som krever innlogging, til innloggingssiden.
Godt å vite
- Økten du bruker nå, kan ikke avsluttes her; da logger du ut.
- Logg ut alle andre vises bare under listen når det finnes minst én annen økt.
- Listen viser verken IP-adresse eller sted.
- En økt gjelder i opptil sju dager fra innloggingen. Deretter logger du inn på nytt.
- Når du endrer passordet , avsluttes alle økter; flere hendelser er beskrevet under Hva er en økt, og hva avslutter den?
Hvis noe ikke virker
Denne økten er ikke lenger aktiv.
Økten finnes ikke lenger eller tilhører ikke kontoen din, for eksempel fordi den allerede er avsluttet et annet sted. Last inn siden på nytt.