După încheierea abonamentului
Află ce se întâmplă după încheierea abonamentului și cum faci website-urile din nou accesibile. Un Space este un spațiu de lucru comun în aplicație.
Pe această pagină
Ce se întâmplă la încheierea unui abonament
La început, proiectele, versiunile și domeniile sunt păstrate după încheierea abonamentului. Dacă website-urile rămân online depinde de utilizare și de motivul încheierii.
Atenție
Dacă hostingul rămâne oprit, TEISENDA șterge toate website-urile Space-ului cel mai devreme la 30 de zile după oprire. Proiectele, versiunile, copiile de siguranță, domeniile și redirecționările se pierd definitiv. Space-ul în sine este păstrat.
Înainte de ștergere, abonează-te din nou la Max sau redu utilizarea la limitele Free și treci Space-ul la Free. Doar reducerea utilizării nu împiedică ștergerea.
-
Treci Space-ul la Free sau abonează-te din nou
Deschide notificarea Website-urile acestui Space sunt offline de pe pagina Facturare sau de pe o pagină de hosting. Ca Proprietar sau Administrator, apasă pe Treci la Free când utilizarea se încadrează în Free sau abonează-te din nou la Max.
Space-ul are acum planul Free. Website-urile sunt din nou online. confirmă trecerea. Website-urile tale răspund din nou; cele pe care le-ai trecut tu offline rămân offline.
Bine de știut
- După o reziliere, Space-ul rămâne online dacă utilizarea se încadrează în limitele Free: 1 proiect, 1 domeniu propriu și 100 MB de stocare. Pachetele nu sunt luate în calcul.
- Dacă utilizarea nu se încadrează, TEISENDA oprește website-urile; în cazul unui abonament neplătit, le oprește întotdeauna. Doar reducerea utilizării nu anulează oprirea: trebuie să treci la Free sau să te abonezi din nou.
- Dacă revii printr-un abonament nou, întoarcerea de la plată reactivează website-urile în același pas; dacă nodul de hosting nu răspunde atunci, acestea sunt reactivate prin sincronizarea care rulează la fiecare cinci minute.
- Înainte de ștergere, primești două e-mailuri la adresa de facturare. Termenele sunt explicate în Ștergerea website-urilor după încheierea abonamentului.
Dacă ceva nu funcționează
Space-ul are acum planul Free. Website-urile vor fi din nou online în câteva minute.
Nodul de hosting încă nu a răspuns la trecerea la Free. Website-urile redevin accesibile în câteva minute. Dacă aplicația nu poate contacta imediat nodul de hosting la oprire sau reactivare, modificarea produce efecte în cel mult cinci minute.
Pentru planul Free, utilizarea este încă prea mare:
Utilizarea nu se încadrează în planul Free; butonul este dezactivat, iar notificarea enumeră limitele depășite. Șterge proiecte, domenii, versiuni sau copii de siguranță până când utilizarea se încadrează, apoi treci la Free. Sau abonează-te din nou.
Doar proprietarii și administratorii acestui Space se pot abona din nou sau pot trece la Free.
Ai rolul Utilizator sau Doar citire. Un membru cu rolul Proprietar sau Administrator poate contracta un abonament nou sau trece la planul Free.
Nu a funcționat. Încearcă din nou.
TEISENDA a refuzat trecerea sau aceasta a eșuat. Încearcă din nou.
Alte întrebări despre încheierea unui abonament
Ce e-mailuri primesc la încheierea abonamentului?
TEISENDA le trimite la adresa de e-mail de facturare, în limba facturilor salvată în datele de facturare. Fără date de facturare, nu se trimite niciun e-mail. În cel mult 7 zile după încheiere, primești … s-a încheiat dacă abonamentul s-a încheiat ca urmare a rezilierii; textul indică dacă Space-ul este în planul Free sau offline. Dacă abonamentul s-a încheiat din cauza neplății, primești … s-a încheiat, website-urile tale trec offline.